15 dagar senare

Och så händer det vi hoppades inte skulle hända 15 dagar efter att vi satt fot i detta land. Magsjuka!
I mitt förra inlägg skrev jag om en italiensk restaurang som både jag och S gillade. Innan jag ens fick chans att lägga upp inlägget inträffade det som inte fick inträffa.
Runt tio tiden sa S att hon inte mådde bra. Hon kände illamående. Vi hoppades att det skulle vara på grund av solsting eller solbrändssmärta. 20 minuter senare låg hon hukad över toalett stolen och slängde ut middagen. Det går knappt 30 minuter till nästa kräkvåg. Det verkade lugnt efter det. Hon kröp besvärligt tillbaka till sängen. Vaknade sent på natten av att hon kräkte på nytt. Innan solen hade gått upp hade hon och toaletten fått en intimt förhållande. Hon hade då spytt fem gånger och det var lugnt ett tag. Stormen över? Nä, innan klockan nio berättar hon att hon nu har diarré.

Vi har analyserat vår mat intag. Under dagens gång har vi ätit av samma mat. Enda som skilt sig var kvällsmaten. Hon beställde pasta carbonnara medan jag tog min pasta med musslor. Vi smakade av varandras. Jag misstänkte lite musslorna men S tog en och jag åt mer men har som tur inte känt något. Så det måste vara gräddet i carbonnaran.

S blev sängliggande. Jag har tillägnat förmiddagen med att tvätta och läsa min bok.
Min semester dag från semestern.

image

Why oh Why var ni bovet? Jag som ville smaka eran pizza! De står och bakar pizza framför gästerna som stod i kön för att få bord på restaurangen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *